Privacy Policy

Privacyverklaring - Cookiebeleid - Juridische kennisgeving

Privacyverklaring

Op deze pagina treft u de privacykennisgeving aan van Switch Media. Deze privacykennisgeving is van toepassing op alle diensten die wij u aanbieden (o.a. via de websites www.switchmedia.nl, www.switchinternet.nl, www.switchreclame.nl en www.switchbeurspresentatie.nl) Switch Media legt zich toe op de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacykennisgeving wordt het volgende beschreven:

 • - de soorten persoonsgegevens die we van u verzamelen;
 • - hoe we de informatie gebruiken en waarom;
 • - met wie we de informatie delen en waarom;
 • - hoe lang we de informatie bewaren;
 • - hoe we uw gegevens beveiligen;
 • - uw rechten, inclusief hoe u contact met ons kunt opnemen als u aanvullende vragen hebt over de verwerking van uw persoonlijke gegevens;
 • hoe we wijzigingen kunnen aanbrengen aan deze kennisgeving.

Klik op bovenstaande koppelingen om direct naar het relevante deel van deze privacykennisgeving te gaan.Welke persoonsgegevens we verzamelen

We verzamelen en bewaren de volgende gegevens van u:

 • - Als u informatie bij ons aanvraagt: uw naam, adres, e-mail en/of telefoonnummer die u verstrekt om de informatie van ons te ontvangen.
 • - Als u een bestelling bij ons doet: uw contract- en leveringsinformatie en andere informatie die nodig kan zijn voor het controleren en leveren van de bestelling. Hieronder vallen ook uw betaalgegevens die u aan ons verstrekt. Wij gebruiken deze financiële informatie om de bestelling aan u te kunnen factureren.
 • - Als u een dienst of product aan ons levert (leveranciers): uw contract- en orderbevestigingsinformatie en andere informatie die nodig kan zijn voor het controleren en verwerken van de door ons geplaatste bestelling. Hieronder vallen ook uw betaalgegevens die u aan ons verstrekt om te kunnen factureren.
 • - Als u onze digitale diensten en website(s) bezoekt: uw surfgedrag op de site, zoals bezochte pagina's en de tijd die op iedere pagina besteed wordt. Onze analyse software (Google Analytics) gebruikt deze informatie enkel om de bezoekersaantallen vanuit verschillende regio’s in kaart te brengen. We hebben geen toegang tot persoonsgegevens die u identificeren. Wel wordt uw IP-adres bij een bezoek aan onze website door ons geregistreerd.


Gebruik van uw persoonsgegevens

Wij baseren de gegevensverwerking op de volgende rechtsgronden.
In relatie tot het gebruik van de website en onze digitale diensten:


Waarom verwerken we uw persoonsgegevens? .... Wat is de rechtsgrond voor dergelijke verwerking?
Om de informatie te verstrekken die u heeft aangevraagd. Gerechtvaardigd belang
Wij helpen u graag verder. Daarvoor hebben wij wel uw contactgegevens nodig. Wij hebben er daarom een gerechtvaardigd belang bij om deze gegevens van u te verwerken.
Om uw account in te stellen en te beheren (bijvoorbeeld door het verzenden van een wachtwoordherinneringof meldingen over wijzigingen aan uw accountgegevens). Gerechtvaardigd belang
Als u een bestelling bij ons wilt plaatsen heeft u daarvoor een online account nodig. U hoeft uw gegevens bij een volgende bestelling dan niet opnieuw in te voeren. Om u deze service te kunnen bieden hebben wij wel uw gegevens nodig. Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om deze gegevens te verwerken en u zo een optimale service te bieden.
Om in te kunnen loggen met uw social media account. Gerechtvaardigd belang
U kunt ook bij ons inloggen via uw facebookaccount. Om u dit gemak te bieden hebben wij wel gegevens over uw account nodig. Het gebruik van uw persoonlijke gegevens is hier noodzakelijk om uw online account via uw social media account op te zetten.
Om uw bestelling te leveren, om contact met u op te nemen over verkopen en als onderdeel van onze klantrelatieprocedures. Uitvoering overeenkomst
Het gebruik van uw persoonsgegevens is in dit geval nodig voor ons om onze contractuele verplichtingen met u na te kunnen komen.
Om uw betalingen veilig te houden en de beveiliging van onze website te garanderen. Gerechtvaardigd belang
Wij bieden onze klanten graag een veilige betaalomgeving. Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om persoonsgegevens te verwerken om de betalingen van onze klanten veilig te houden, fraude te voorkomen en onze digitale diensten te beschermen tegen cyberaanvallen.
Voor het uitvoeren van statistische analyses over het gebruik van de website, om meer inzicht te krijgen in hoe onze website gebruikt wordt en om verbeteringen aan te kunnen brengen. Gerechtvaardigd belang
Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om deze informatie te bekijken om inzicht te verkrijgen in hoe onze website gebruikt wordt en om deze te beheren en te verbeteren. Omdat er geen gevoelige persoonsgegevens verwerkt worden en de verwerking beperkt is, hebben we geconcludeerd dat ons gerechtvaardigde belang om de verbeteringen en analyses uit te kunnen voeren voorrang heeft boven uw privacybelang.
Om u gerichte salestools aan te kunnen bieden en om u te assisteren bij het selecteren van het juiste product of de juiste dienst. Gerechtvaardigd belang
Wij helpen u graag bij de selectie van uw producten. Het gebruik van uw persoonlijke gegevens op deze manier is noodzakelijk om antwoord te bieden op uw aanvraag.
Om een beter begrip te hebben van uw interesses en voorkeuren, zodat wij u een ervaring op maat kunnen bieden, bijvoorbeeld door gebruik van gedragsanalyse en marketing automatie. Gerechtvaardigd belang
Wij laten u graag alleen marketingmaterialen zien waar u ook daadwerkelijk in geïnteresseerd bent. Wij hebben daarvoor wel gegevens nodig over uw voorkeuren en interesses. Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om deze gegevens over u te verzamelen, zodat we uw gebruikerservaring kunnen personaliseren.
Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (zoals belastingtechnische of financiële belasting vereisten). Wettelijke verplichtingen
Het op deze manier gebruiken van uw persoonsgegevens is nodig voor ons om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.
Om u communicatie te sturen over relevante oplossingen, producten en diensten die interessant kunnen zijn, in overeenstemming met uw marketingvoorkeuren. Gerechtvaardigd belang/toestemming
Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om onze vaste klanten op te hoogte te houden van onze dienstverlening. Bent u (nog) geen klant van ons? Dan verwerken wij uw gegevens in dit kader alleen als u ons daar toestemming voor heeft gegeven. U kunt uw toestemming te allen tijde weer intrekken door een verzoek daartoe te sturen naar: sales@switchmedia.nl


In relatie tot onze klanten:


Waarom verwerken we uw persoonsgegevens? .... Wat is de rechtsgrond voor dergelijke verwerking?
Om offertes toe te kunnen sturen op basis van uw vraag. Uitvoering overeenkomst
U kunt een offerte bij ons aanvragen. Om u deze offerte toe te kunnen sturen hebben wij uw (contact)gegevens nodig. De verwerking van uw gegevens is in dit geval noodzakelijk om een overeenkomst tot stand te kunnen laten komen.
Om te communiceren over uw wensen en specificaties over één van onze producten en/of diensten. Uitvoering overeenkomst
Wij helpen u graag verder als u vragen heeft over uw bestelling en/of onze producten. Om uw vragen te kunnen beantwoorden hebben wij uw gegevens nodig. Ook deze verwerking is nodig om de (voorgenomen) overeenkomst tot stand te kunnen laten komen.
Om te kunnen factureren. Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om te zorgen dat de factuur correct wordt verstuurd.
Om te communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst (o.a. details van de order, levering, kwaliteit, montage, onderhoud, klachten, enz.). Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om te kunnen communiceren met de juiste personen zodat de overeenkomst efficiënt wordt beheerd.
Om u e-mails te sturen over relevante oplossingen, producten en diensten die gerelateerd zijn aan de inhoud van onze overeenkomst. Gerechtvaardigd belang
Wij houden u graag op de hoogte van relevante aanbiedingen. Wij personaliseren deze aanbiedingen zodat u alleen berichten krijgt die voor u relevant zijn. Daarvoor hebben wij uw gegevens nodig. Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij om in dit kader gegevens van uw te verwerken.


In relatie tot onze leveranciers:
Waarom verwerken we uw persoonsgegevens?
Wat is de rechtsgrond voor dergelijke verwerking?

Om contact op te kunnen nemen zodat we u kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen.

Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om contact met u op te kunnen nemen zodat we onze vraag kunnen toelichten. De verwerking van uw gegevens is noodzakelijk om een overeenkomst tot stand te kunnen laten komen.

Om een offerte-aanvraag toe te kunnen sturen.

Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om contact met u te kunnen opnemen zodat we een verzoek tot offerte kunnen doen. De verwerking van uw gegevens is noodzakelijk om een overeenkomst tot stand te kunnen laten komen.

Om een bestelling bij u te kunnen plaatsen.

Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om een bestelling te kunnen plaatsen bij de juiste persoon.

Om uw facturen te kunnen betalen.

Uitvoering overeenkomst
Uw persoonlijke (betaal)gegevens worden gebruikt om de betaling van de factuur uit te voeren.

Om te communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst (o.a. details van het order, levering, kwaliteit, klachten, enz.).

Gerechtvaardigd belang
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om contact op te kunnen nemen over gerelateerde vragen / issues in kader van de overeenkomst.

Privacy Policy

We waarderen uw privacy en vertrouwen. Hier vindt u informatie over ons werk op het gebied van privacy en gegevensbescherming, inclusief hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.

Privacyverklaring

Op deze pagina treft u de privacykennisgeving aan van Switch Media. Deze privacykennisgeving is van toepassing op alle diensten die wij u aanbieden (o.a. via de websites www.switchmedia.nl) Switch Media legt zich toe op de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacykennisgeving wordt het volgende beschreven.


Lees verder
Cookiebeleid

Switch Media gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De functionele cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.


Lees verder
Juridische kennisgeving

Op deze pagina biedt Switch Media online informatie. Door deze site te bezoeken en te gebruiken, ga je ermee akkoord dat je wettelijk gebonden bent door en dat je je houdt aan de bepalingen en voorwaarden die zijn uiteengezet in deze kennisgeving.


Lees verder